Előfizetői tartalom

Beköszöntött a megújuló energia korszaka, az Oscar-díjat a nap- és a szélenergia kapja

Portfolio
A megújuló energiaforrások térhódítása ugyan már évek óta zajlik, de idén újabb lendületet kapott a szektor, ez a lendület pedig a következő évtizedben is kitarthat, főként a nap- és szélenergia növekedhet dinamikusan, amit többek között a támogató politikai környezet, az olcsó finanszírozás, az intézményi befektetők fokozódó érdeklődése támogat, de a költséghatékonyság is fontos szerepet játszik a megújulók térhódításában. A trendre a tőzsdei befektetők is felültek, esetenként duplázni vagy triplázni is lehetett egyes részvényekkel.

A következő évtized két sztárja A becslések szerint a következő évek legnagyobb sztárja a napenergia lesz, de nem sokkal marad el majd tőle a szélenergia sem. A napenergia lehet a következő évtized legjobban bővülő megújuló energiaforrása, aminek a terjedését nagyban segíti a támogató politikai környezet, a költséghatékonyság és az olcsó finanszírozási lehetőségekhez...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái