Előfizetői tartalom

ITM: már közel 3,7 milliárd forintot nyertek el a magyar vállalkozások digitális fejlesztésekre

MTI
A munkahelyek megvédését, és újabbak létrehozását is segíti az a pályázat, amelyben már mintegy 3,7 milliárd forintot pályáztak sikeresen magyar cégek digitális képességeik fejlesztésére - jelentette be Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti államtitkára MTI-nek küldött keddi közleményében.

Schanda hozzátette: a koronavírus-járvány is rámutatott arra, hogy a jó digitális képességekkel bíró vállalkozások könnyebben alkalmazkodnak a kihívásokhoz, így eredményesek tudnak maradni a nehéz helyzetekben is. Ezért is jó hír, hogy a magyar mikro-, kis- és középvállalkozások, illetve startupok felismerték a Digitális Jólét Tőkeprogramban való részvétel előnyeit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés