Előfizetői tartalom

Megérkeztek a keddi koronavírus-adatok: régen volt ilyen kevés új eset Magyarországon

Portfolio
1238 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 306 368 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma, ez október óta nem látott alacsony szám. El kell azonban mondani, hogy ennek oka az alacsony tesztszámban keresendő. Elhunyt 180 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 8 462 főre emelkedett. 7 124 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 522-en vannak lélegeztetőgépen.

Az 1238 október óta nem látott mélypontot jelent az esetszámokban, de mint azt az előző napok adatain láttunk, a volatilitás kifejezetten nagy a napi adatokban, így cseppet sem lenne meglepő, ha a következő napokban megint több ezerrel új esetszámot közölnének. A csökkenő trend az új esetszámoknál mindenesetre biztató. Sokkal szomorúbb viszont, hogy a halottak számában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés