Előfizetői tartalom

Oltásigazolás Magyarországon: már Orbán Viktor is erről beszél

Portfolio
Digitális vakcinaigazolást adna a kormány azoknak, akik már átestek a koronavíruson, vagy beolttatták magukat. Erről maga a miniszterelnök beszél legfrissebb Facebook-videójában. Egyelőre nem részletezte, milyen technológiai megoldással és szabályozással fogják bevezetni, például mely szolgáltatások igénybevételének a feltétele lesz az oltásigazolás. Gulyás Gergely miniszter szerint ugyanis biztosan lesznek ilyen szabályok is.

Digitális vakcinaigazolásban gondolkodik a kormány Az operatív törzs mai hosszúra nyúlt üléséről kijőve a miniszterelnök az alábbiakra is kitért Facebook-videójában: „Megnéztük a vakcinaigazolás digitális verzióját, mert arra készülünk, hogy akik már védettek, átestek korábban a fertőzésen vagy a vakcinával beolttatták magukat és így védetté váltak, nekik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés