Előfizetői tartalom

Változik a vonatok és a Volánbusz járatainak közlekedése szilveszterkor

MTI
A MÁV és a Volánbusz vasárnapi közös közleménye szerint a vonatok december 31-én a pénteki, január 1-jén a szombati, január 2-án az ünnepnapi, 3-án pedig a vasárnapi, a Volánbusz járatai december 28. és 31. között a tanítási szüneti munkanapi, január 2-án a szabadnapoknak megfelelő, 3-án a hét első munkanapját megelőző munkaszüneti napon érvényes menetrend szerint járnak. Felhívták ugyanakkor a figyelmet arra, hogy egyes településeken a helyi járatok ettől eltérően közlekedhetnek.

December 28-től 31-ig a Budapest-Győr, a Tatabánya-Oroszlány, a Budapest-Pusztaszabolcs és a Budapest-Veresegyház-Vác, valamint a Budapest-Esztergom vasútvonalon a hétvégi menetrend szerint járnak a vonatok. Utóbbinál két hajnali járat nem közlekedik majd. A budapesti elővárosi járatok a Budapest-Székesfehérvár, a Budapest-Vác-Szob, a Budapest-Cegléd-Szolnok, a Budapest-Újszász-Szolnok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés