Előfizetői tartalom

Meglepően alacsony az új koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon

Portfolio
Az elmúlt 24 órában 609 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést, és elhunyt 114 többségében idős, krónikus beteg - olvasható a koronavirus.gov.hu oldalon. A tesztek száma a vasárnap közölt adathoz hasonlóan alacsony volt, mindössze 4647 mintavétel történt, ugyanakkor a pozitív tesztek aránya már alacsonyabb volt. Nyugtalanító fejlemény, hogy a kórházi ápoltak száma közel 200-zal ugrott meg.

A vasárnap jelentett rendkívül alacsony új fertőzésszám után hétfőn is szeptember óta nem látott alacsony új fertőzési számot közöltek a járványügyi statisztikában, az egyhetes mozgóátlag is csökkenő trendet mutat.  Az elhunytak száma 114 fő volt az elmúlt 24 órában, a halálozások száma száma szintén csökkenést mutat.  Nyugtalanító ugyanakkor, hogy bár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés