Előfizetői tartalom

Koronavírus: megjöttek a kedd reggeli magyar adatok

Portfolio
902 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 317 571 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 131 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 9292 főre emelkedett. A gyógyultak száma is folyamatosan nő, jelenleg 138 365 fő, az aktív fertőzöttek száma 169 914 főre csökkent. 6298 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 444-en vannak lélegeztetőgépen. Az öt kijelölt kórházi oltóponton ma is zajlik az egészségügyi dolgozók oltása. A járvány lassítása és a kórházak teljesítőképessége érdekében továbbra is fontos a védelmi intézkedések betartása. A kijárási tilalom szilveszterkor életben lesz - írja a koronavírus.gov.hu.

A új fertőzésszámok alacsony szintje továbbra is kitart, így, az egyhetes mozgóátlag is csökkenő trendet mutat. Az elhunytak száma 131 fő volt az elmúlt 24 órában, ami ugyan magasabb mint az elmúlt pár napban, de a 7 napos mozgóátlagot nézve még mindig csökkenést mutat. A lélegeztetésre szorulók száma napról napra minimálisan csökken, jelenleg 444, a kórházi ápoltak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés