Előfizetői tartalom

Hamarosan mindenki megismerheti a magyar oltási tervet

Portfolio
Müller Cecília országos tisztifőorvos szokásos napi tájékoztatóját tartotta, ahol szóba került a Magyarországon megkezdődött oltási kampány, az orosz vakcina, valamint az új koronavírus-törzs. Azt is előrevetítette Müller Cecília, hogy mivel sokan érdeklődtek az oltási terv iránt, ezért hamarosan nyilvánosságra hozzák azt.

Vakcina Hangsúlyozta, hogy nem kell tartani a koronavírus-vakcinától. Nagyon büszkék vagyunk Karikó Katalin professzor asszonyra is, akinek oroszlánrésze volt a vakcina kifejlesztésében - mondta. Tisztában kell lenni azzal, hogy minden oltóanyagnak van mellékhatása. Azt kijelenthetjük, hogy ezek nem gyakoriak és enyhék - mondta. Nagyon ritkán előfordulhat allergiás reakció...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés