Előfizetői tartalom

Koronavírus: még nincs kész a magyar oltási terv?

Portfolio
Orbán Viktor miniszterelnök november óta többször elmondta, hogy készen áll a tömeges oltási terv. Egy állampolgár levélben érdeklődött a kormányzati koronaoldalon feltüntetett ügyfélszolgálati email címen, mi lesz a sorrend, ha az elsőbbséget élvező csoportok vakcinához jutottak. Meglepetésére azt a választ kapta, hogy még készül az oltási terv, türelmet és megértést kértek tőle - írja a 444.

A kormány többször hangsúlyozta, hogy elkészült az oltási terv, az azonban egyelőre továbbra sem nyilvános. A 444 egyik olvasója kíváncsi volt, milyen menetrend szerint oltják majd a 65 év feletti nyugdíjasokat, ha az elsőbbséget élvező csoportok már megkapták a vakcinát. Ezért kedden levélben érdeklődött a kormányzati koronaoldalon található email címen. Még aznap...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés