Előfizetői tartalom

Elárulták, ki milyen sorrendben kaphatja meg a koronavírus elleni védőoltást Magyarországon

Portfolio
Az év utolsó járványügyi-sajtótájékoztatóját tartotta meg az operatív törzs, ahol további részletek osztottak meg arrüól, hogyan zajlik az oltakozás. Az egészségügyi dolgozók mintegy 30 százaléka jelentkezett oltásra, de arányuk folyamatosan emelkedik, ahogy elkezdték az oltásokat. Az első 10 ezer vakcinának a felét már beadták, és dinamikusan bővítik az oltakozók körét: az egészségügy után a szociális szféra dolgozói és az intézmények lakói következnek, majd a krónikus betegek és a kritikus infrastruktúrában dolgozók.

2020. december 31. 11:41 Megosztás Csak a vakcinamennyiségen múlik, hogyan bővül a kör A jövő év elején a krónikus betegek is bekerülhetnek az oltási körbe.  2020. december 31. 11:37 ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés