Előfizetői tartalom

Hol a magyar oltási terv?

MTI
|
Portfolio
Az MSZP az Európai Bizottság elnökétől próbálja megtudni, milyen koronavírus elleni oltási tervet adott le a magyar kormány Brüsszelnek, mivel a kabinet többszöri kérésük ellenére sem adott érdemi tájékoztatást a stratégiájáról - mondta a szocialisták európai parlamenti (EP-) képviselője szombaton, a Facebookon online tartott sajtótájékoztatón.

Ujhelyi István kifejtette, az EP közegészségügyi kérdésekkel foglalkozó szakbizottságának tagjaként többször is közérdekű adatigényléssel fordult ez ügyben az illetékes minisztériumokhoz, de eddig sehonnan nem kapott érdemi választ. Az ellenzéki politikus emlékeztetett arra: a kormányfő korábban már kész dokumentumként hivatkozott az oltási tervre, eközben az egyik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés