Előfizetői tartalom

Változás az ITM-en belül: Kaderják Péter és Boros Anita már nem lesz államtitkár

Portfolio
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) mai közleménye alapján 2021. január 15-től az energia- és klímapolitikai, illetve az építésgazdaságért, infrastrukturális környezetért és fenntarthatóságért felelős államtitkárság egységes szervezetben működik tovább. Az egységesített államtitkárságot Steiner Attila, az Igazságügyi Minisztérium eddigi európai uniós ügyekért felelős államtitkára vezeti majd.

Ez azt is jelenti tehát, hogy Kaderják Péter és Boros Anita már nem lesz államtitkár, a közlemény szerint munkájukra más feladatkörben a továbbiakban is számít Palkovics László innovációs és technológiai miniszter. Az ITM közleménye szerint a szervezeti változtatások mögött elsődlegesen az áll, hogy: A kormány célja, hogy minél gyorsabban átálljon az innovatív...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés