Előfizetői tartalom

Holnap eldőlhet a magyar minimálbér sorsa - Mennyivel nőhet a fizetés?

Portfolio
Holnap ül össze újra a Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fóruma (VKF), hogy tárgyaljon a 2021-es minimálbérről. A tavalyi tárgyalások kudarcba fulladtak, mert a munkaadói és a munkavállalói oldal nem tudott megegyezni egymással. A Portfolio értesülése szerint arra van a legnagyobb esély, hogy a tárgyalásokon arról egyeznek meg, hogy 4%-kal nőnek a legkisebb bérek.

Újra leül a munkadói és a munkavállalói oldal, hogy tárgyaljon a 2021-es minimálbérről - értesült a Portfolio. A VKF ülésére szerdán délelőtt kerül sor azt követően, hogy a munkaadói és a munkavállalói oldal képviselői már folytattak héttértárgyalásokat az elmúlt napokban az idei keresetekről. A munkaadók 3%-os béremelést adnának, míg a munkavállalók 5-6,5%-os...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés