Előfizetői tartalom

Újabb két vakcina-szállítmány érkezik ma Magyarországra

Portfolio
Újabb vakcinaszállítmányok érkeznek kedden. A Pfizer-vakcinából a negyedik szállítmány, összesen 81 tálca oltóanyag érkezése várható, amely 47 385 személy oltását teszi lehetővé - jelentette a kormányzati koronavírus-portál. Továbbá megérkezik az első Moderna-vakcina szállítmány is, ebből 7200 adag érkezik, amely 3600 ember oltását teszi lehetővé.

December 26. és január 4.  között összesen három Pfizer-vakcina szállítmány érkezett, amely eddig  közel 79 ezer oltását tette lehetővé. Az országba érkező vakcinákból a második oltáshoz szükséges adagokat automatikusan tárolják az oltóközpontok.  A két oltást természetesen ugyanabból a vakcinából  kell elvégezni. A Pfizer és a Moderna vakcinája alkalmazását ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés