Előfizetői tartalom

Magyarországon is megjelent a nagyon fertőző brit variáns, egész Európa küzd a vírussal

Portfolio
A koronavírusban globálisan megfertőzöttek száma egy nap alatt 714 ezer fővel 91,605 millió főre ugrott világszerte, az elhunytaké pedig 18 ezer fővel 1,962 millió főre emelkedett, a gyógyultaké pedig 345 ezer fővel 50,63 millió főre nőtt – derül ki a John Hopkins Egyetem szerda reggeli adataiból. Nagyon gyorsan terjed most a járvány Észak- és Dél-Amerikában, illetve Nyugat-Európa több országában, de talán a brit helyzet már nem romlik olyan gyorsan. Idehaza egyik napról a másikra duplázódott az új fertőzöttek száma és kiderült az is, hogy itthon is megjelent a kezdeti koronavírusnál 50-60%-kal fertőzőbb brit vírusvariáns. Friss híreink a járványról percről-percre.

2021. január 13. 18:48 Megosztás Tömeges lemondás után megbukik az olasz kormány Matteo Renzi, az Élő Olaszország párt vezetője szerdán bejelentette, hogy pártjának miniszterei kilépnek Giuseppe Conte kormányából, amely így elveszíti parlamenti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés