Előfizetői tartalom

Megszólalt a kormány: készen állnak az uniós vakcinabeszerzésen kívül is vakcinák vásárlására

Portfolio
A kormány lassúnak tartja a Brüsszel által koordinált uniós vakcinabeszerzést és -szállítást, a nyugati oltóanyagok lassan és kis mennyiségben érkeznek, és ez jelentősen korlátozza és fékezi a védőoltások beadását. A kabinet ezért kész az uniós vakcinabeszerzésen kívül is oltóanyagok vásárlására - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) csütörtökön az MTI-vel.

Azt írták: a kormány szerint az uniós vakcinabeszerzéseken túl is szükséges koronavírus elleni oltóanyagok vásárlása a magyar emberek egészségének és életének megvédéséért, ezért kész további pénzügyi fedezetet biztosítani a vakcinák beszerzéséhez, és az ezzel kapcsolatos feladatokkal Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert bízta meg. Az erről megjelent...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés