Előfizetői tartalom

Szibériai fagy érkezik Magyarországra

Portfolio
A következő napokban északkelet felől elér bennünket a szibériai eredetű fagyos levegő, hatására az éjszakai órákban országszerte fagy várható, sőt a derült, szélvédett, hóval borított, keleti területeken akár -17 fokig is csökkenhet a hőmérséklet. Nem tart azonban sokáig a fagyos idő, hisz a jövő héten jön az enyhülés - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Ma estig döntően erősen felhős lesz az ég, és több helyen is valószínű havazás, hózápor. Délutántól, késő délutántól azonban lassanként csökkenni kezd a felhőzet, és késő estétől a Dunától keletre már nem valószínű csapadék, ugyanakkor a Dunántúlon továbbra is előfordulhatnak hózáporok, még az éjszaka második felében is - írja a MET.hu. Szombat napközben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés