Előfizetői tartalom

Kínai vakcina, nyájimmunitás, 2022-es választások

A koronavírus-válság kezelésének európai (és magyar) módja, hogy a választók akaratával nemigen próbáltak meg szembe helyezkedni a kormányok. Ehhez képest váratlan fejlemény, hogy a magyar vezetés úgy dobta be a köztudatba a kínai vakcina bevetésének lehetőségét, hogy ennek egészen látványos az elutasítottsága a társadalomban. Az ok: a kormány mindenképpen meg akarja teremteni annak a lehetőségét, hogy a járványt az év első felében lezárja.

A koronavírus-járvány második (harmadik) hullámában az európai járványkezelés elbukott. Bár eddigre minden ország számára világossá válhatott, hogy a vírus elengedése előbb-utóbb lezárásokhoz vezet, mégis minden ország megvárta, amíg elszabadul a járvány és utána hozta meg a korlátozó intézkedéseket. Így a járvány egészségügyi és gazdasági költségeit sem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés