Előfizetői tartalom

Koronavírus: megugrott az új fertőzöttek száma, de jó hírnek is örülhetünk

Portfolio
1410 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, és elhunyt 98 beteg. 4 049 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 286-an vannak lélegeztetőgépen. Eddig 134 554 fő kapott oltást, 4 030 fő már a második oltását is megkapta - tájékoztatott a koronavirus.gov.hu kormányzati portál. A szerdán érkezett vakcinaszállítmány közel 36 ezer ember oltására elég, a következő szállítmány csak jövő héten érkezik.

Az elmúlt 24 órában 1410 új fertőzöttet regisztráltak, ami az elmúlt négy nap esetszámainál magasabb szám ugyan, de ezzel együtt is az elmúlt hetekben látható, lassan csökkenő trendbe illik bele az új adat (a hétnapos mozgóátlag így is csökkent).    15 ezerrel nőtt a mintavételek száma, a tesztek mintegy kilenc százaléka volt pozitív. A halálesetek száma továbbra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés