Előfizetői tartalom

Kiadták a figyelmeztetést Budapestre és 9 megyére a nagy havazás miatt

MTI
A havazás miatt Budapestre és kilenc megyére figyelmeztetést adott ki hétfőre az Országos Meteorológiai Szolgálat. Néhol a hegyekben akár 20 centiméter körüli hó is hullhat. Frissítés: ez utóbbi egyébként be is következett és hétfő kora délutánra már elmondhatjuk, hogy a legtöbb hó az Északi-középhegységben esett és a legtöbb közlekedési nehézséget Borsodban okozta. Hétfő estig az észak-keleti térségben még további 2-4 centiméternyi friss havat jósolnak a meteorológusok.

Vasárnap este 19:03 A havazás miatt hétfőre Budapestre, Pest, Bács-Kiskun, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád-Csanád, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok és Nógrád megyére adtak ki elsőfokú figyelmeztetést. Az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésben azt írták: délnyugat felől egy csapadékzóna érte el az országot, amely fokozatosan északkelet felé halad. Az esti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés