Előfizetői tartalom

Vége a filléres utazásoknak - A járvány után az egekbe szökhetnek az árak

Portfolio
Habár egyelőre tetszhalott állapotban van a turizmus, várhatóan rekordsebességgel tér magához, mihelyt elérhető lesz széles tömegek számára a koronavírus elleni vakcinák valamelyike (igaz, sokan nem várták meg az oltóanyagot, negatív PCR-tesztekkel is nekivágtak a nagyvilágnak). De mi várható az árak tekintetében, számíthatunk-e radikális zuhanásra, filléres szállásokra ezen a nyáron? - erre a kérdésre Karsai Árpád, a Turisztikai Fejlesztők és Tanácsadók Szövetségének alelnöke válaszolt a Pénzcentrumnak.

"Ellentétben azzal, amit gondolnánk, a budapesti repülőtéren nem kihalt folyosókat és várótermeket látunk ezekben a napokban, hanem tömeget. Az emberek mindenfajta kiskaput megtalálnak: betartják a karanténszabályokat, a tesztkötelezettséget, de elindulnak, ahová csak lehet" - mondta a Pénzcentrumnak Karsai Árpád, a Turisztikai Fejlesztők és Tanácsadók Szövetségének alelnöke....

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái