Előfizetői tartalom

Koronavírus: a szomszédban is gyárthatják az orosz vakcinát

Portfolio
Telefonon egyeztetett egymással Kásler Miklós, emberi erőforrás-miniszter és Zlatibor Lončar, Szerbia egészségügyi minisztere hétfőn délelőtt. A beszélgetés során a két miniszter megosztotta egymással a koronavírus elleni küzdelemben szerzett tapasztalataikat és hazájuk aktuális adatait – derül ki az Emmi közleményéből.

Zlatibor Loncar elmondta: a szerb adatok szinte megegyeznek a magyar átlaggal, és nem terveznek enyhíteni az általános korlátozásokon, nehogy az eddigi intézkedések hiábavalóak legyenek. A szerb miniszter arról is tájékoztatta a magyar tárcavezetőt, hogy egyeztetés alatt van az orosz vakcina Belgrádban történő gyártása. A vakcinációval kapcsolatban kiemelte, hogy egyre többen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés