Előfizetői tartalom

Koronavírus: tragikus a járhányhelyzet Portugáliában

MTI
Tragikusan alakult a koronavírus-járvány Portugáliában, a mintegy 10 millió lakosú országban csak januárban 306 838 koronavírus-fertőzöttet regisztráltak (az összes eddig feljegyzett páciens 42,6 százalékát), és a fertőzésből eredően 5576 halálesetet jegyeztek fel, az eddigi halálos áldozatok 44,6 százalékát - jelentették hétfőn nemzetközi hírügynökségek.

A múlt hónapban naponta átlagosan 180-an vesztették életüket a fertőzéssel összefüggésben, csak a múlt héten 2013 ember halt meg ebből az okból. Az EFE spanyol hírügynökség szerint a portugál-spanyol határnál (amelynek csak egyes részein lehet átmenni), hétfőn külföldön dolgozó munkások és áruszállítók járműveinek hosszú sora állt. A repülőtereken - ahol vasárnap...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés