Előfizetői tartalom

Koronavírus Magyarországon: megint alacsony fertőzési adat jött kedden, de sajnos sok a halott

Portfolio
Amint az a hétvége-hatás miatt lenni szokott, ma is relatív alacsony, mindössze 578 fős új fertőzési adatot közölt hivatalos koronavírus-oldalán az operatív törzs, de közben sajnos továbbra is magas, 78 új halálozási adatról is beszámolt. Az is kedvezőtlen fejlemény, hogy a második egymást követő napon emelkedett a kórházban ápoltak száma.

A hivatalos tájékoztatás szerint 578-ra esett az új igazolt fertőzöttek száma, ami a szokásos mintába esik: kedden jellemzően alacsony az adat a hétvégén kisebb kapacitással működő járványügyi rendszer nyomán. ezt jelzi példáuil, hogy "csak" 7794 darab tesztet végeztek el, így a pozitivitási ráta 7,4%-ra esett. Sajnos nem kedvező a helyzet a kórházban ápoltak,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés