Előfizetői tartalom

Parragh László új intézkedésekről beszélt és arról, mikor jöhetnek a feloldások

Portfolio
Bár a magyar gazdaság nagy része "remekül működik", vannak olyan területek, ahol segítségre van szükség - nyilatkozta Parragh László a Magyar Nemzetnek. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke szerint ha a koronavírus-vakcinával való átoltás a tervek szerint sikerül, akkor a legrosszabb esetben április végére, május közepére jelentősen megváltozhat a helyzet. Ez pontosan egybeesik azzal, amit a Portfolio vázolt tegnap a modellszámításában.

Szükség van új intézkedésekre, mert a járvány nem egyformán érintette a gazdasági ágazatokat, a turizmus területét például megfagyasztotta. Parragh úgy fogalmazott, hogy  meg kell nézni, hogy az egyes iparágak milyen helyzetben vannak, és szükség esetén továbbra is célzott segítséget kell adni. Az MKIK elnöke szerint elkeserítő látni, hogy egyes üzleti szektorokban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés