Előfizetői tartalom

Jön az új csomag? Holnap megszólal Orbán, Varga és Parragh

Portfolio
Holnap tartja a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara a "2021. évi Gazdasági Évnyitó" című rendezvényét - derül ki az MKIK mai közleményből. Az eseményen előadást tart Orbán Viktor miniszterelnök, Varga Mihály pénzügyminiszter és Parragh László, az MKIK elnöke. A Portfolio az eseményről élőben tudósít, érdemes ezért csütörtökön 10 órakor velünk tartani.

Tisztelt Vállalkozó! Tisztelt Érdeklődő!A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara ezúton tájékoztatja és tisztelettel meghívja Önt az MKIK 2021. évi Gazdasági Évnyitójára, amely a pandémiás helyzetre való tekintettel online kerül megrendezésre.Időpont: 2021. február 04. (csütörtök) 10.00 óra Így szól az esemény meghívója, ami az előadások pontos témáját nem jelöli...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés