Előfizetői tartalom

Lepattant elsőre az EU-ról a brit kormány követelése a Brexit-megállapodás azonnali módosításáról

Portfolio
Amint az várható volt, egyelőre nem mutat nyitottságot az Európai Bizottság arra, hogy a csak néhány hete kialkudott Brexit kereskedelmi megállapodás északír szabályozási részéhez máris hozzányúljanak, ahogy azt  szerdai levelében követelte a brit kabinetminiszter, bizonyos átmeneti szabályok 3 hónapról közel 2 évvel való kinyújtása formájában.

Amint szerda este megírtuk: forró a levegő az északír-ír határ ügyében megint, miután hibázott egy vakcina javaslat kapcsán az Európai Bizottság, de valójában az indulatok magából a januártól hatályba lépett Brexit kereskedelmi megállapodásból erednek, amely határellenőrzést és papírmunkát kényszerített a Nagy-Britanniából Észak-Írországba irányuló áruforgalom...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés