Előfizetői tartalom

Orbán Viktor elmondta, miért marad Magyarország az Európai Unióban

MTI
Magyarországnak jobb az Európai Unióban, és azt várja az EU-tól, hogy a kulturálisan különböző, szuverén nemzetek évszázados európai hagyományát őrizze - mondta egy német lapnak adott interjújában Orbán Viktor. A miniszterelnök azt is elmondta, hogy az ország a korszerű tudás és technológia megszerzésének lehetőségét is látja az integrációban.

Az Európai Unió szuverén nemzetekből áll - hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök egy interjúban, amely a Stern című német hírmagazin csütörtöki számában jelent meg. "Magyarországon úgy mondjuk, hogy csak akkor lehetsz jó európai, ha jó magyar vagy" - válaszolta a kormányfő arra a kérdésre, mit jelent számára jó európainak lenni. Kifejtette, hogy a magyar felfogás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés