Előfizetői tartalom

Itt a kormány nyitási terve: két szakaszban jöhet a korlátozások feloldása

Portfolio
Március elsején az első, április elsején vagy 3-án a második nyitási hullám jöhet Magyarországon - hangzott el az eredetileg csütörtökre tervezett kormányinfón. Gulyás Gergely arról is beszélt, hogy az állami ingatlanokat bérlő konditermeknek, éttermeknek, kávézóknak február elseje és május 31-e között nem kell bérleti díjat fizetniük. A kínai vakcináról a Miniszterelnökséget vezető miniszter elmondta, február-március-április hónapokban havonta 250 ezer embernek elegendő oltást szállítanak Magyarországnak, májusban további 1,75 millió főnek elegendő oltóanyag jön az országba a szerződés szerint. Az orosz vakcinával már a napokban elindulhat az oltás, amint megérkezik a szállítmány.

2021. február 05. 11:47 Megosztás Fecskendőhiány? A kormány jelenlegi tudása szerint nincs fecskendőhiány Magyarországon. 2021. február 05. 11:43 Megosztás ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés