Előfizetői tartalom

Orbán Viktor újabb részleteket árult el a nyitásról

Portfolio
Március elejére 1 millió védett, azaz beoltott vagy a fertőzésen átesett lesz Magyarországon, és a 65 év felettiek mind védettek lesznek azok közül, akik regisztráltak az oltásra. Ez a legrosszabb eset - mondta Orbán Viktor a Kossuth Rádió ma reggeli műsorában. Március közepén a 60 év felettiek is védettek lesznek, április elejére érjük el azt a szintet, amikor 2 millió védett lesz Magyarországon, ezzel már kezdhetünk valamit - fogalmazott. Az orosz vakcinák érkeznek, és talán már jövő héten olthatnak vele Magyarországon - mondta a miniszterelnök.

2021. február 05. 07:49 Megosztás Kivéletezettek lesznek-e az oltottak, a fertőzésen átesettek? A miniszterelnök mindezen túl ismertette az MKIK tegnapi évnyitóján bejelentett intézkedések közül a 10 millió forintos 10 évre szóló kkv-hitelt. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés