Előfizetői tartalom

Felpörög az egészségügy rendszerváltása

Portfolio
Csütörtökön egyeztetett a Magyar Orvosi Kamara a a Nemzeti Védelmi Szolgálat főigazgatójával, ugyanis az NVSZ keretén belül létrejött egy új, az egészségüggyel foglalkozó főosztály. Március elsejétől ugyanis ők ellenőrzik az egészségügyi intézmények esetleges korrupcióját. A kamara szerint az egyeztetés konstruktív volt, közös cél az egészségügy rendszerváltása.

Az NVSZ részéről a megbeszélésen az NVSZ főigazgatója dr. Bolcsik Zoltán r. vezérőrnagy, dr. Farkas László r. dandártábornok Közigazgatási Szervek Védelmi Szolgálata Igazgatóság, igazgató, Mező László r. ezredes KSZVSZI Katasztrófavédelmi Szervek Főosztály, főosztályvezető és dr. Váradi Piroska Korrupciómegelőzési Főosztály, főosztályvezető vettek részt - olvasható...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés