Előfizetői tartalom

Így győznék le a magyarok a koronavírust

Portfolio
A magyarok hisznek benne, hogy D-vitamin bevitellel csökkenthető a súlyos Covid-19 tünetek kockázata - írja az Ipsos kutatása. Bár a járvány kezdete óta minden ötödik honfitársunk testsúlya gyarapodott – átlagosan 6,6 kilogrammal – az elhízást kevésbé érzi kockázati tényezőnek, valamint megkérdőjelezi a testmozgásnak és a fogyásnak a vírus tünetei ellen gyakorolt jótékony hatását a hazai lakosság.

A 30 ország felnőtt lakosainak bevonásával készült Ipsos kutatás feltárta a Covid-19 fertőzés során tapasztalható súlyos tünetekkel, és azok enyhítésével kapcsolatos hiedelmeket.  Az alábbiak közül Ön szerint melyek csökkentik leginkább a Covid-19 súlyos tüneteinek kockázatát? (felnőtt lakosság bázisán, N=22.008 fő) Míg a világ lakossága a rendszeres testmozgásban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés