Előfizetői tartalom

Meglepődött az operatív törzs is: másképp alakul a magyar járvány, mint várták

Portfolio
Több fontos üzenetet is megfogalmazott a kedvezőtlenre forduló hazai járványgörbéről Müller Cecília az operatív törzs szerdai tájékoztatóján. Szerinte az sem kizárt, hogy egy harmadik hullám elején van Magyarország anélkül, hogy a második hullám nyugvópontra érkezett volna. Hangsúlyozta továbbá, hogy a járványügyi adatok alapján túl korai lenne a szabályok enyhítése.

A harmadik hullám veszélye Müller Cecília országos tisztifőorvos köszönetet mondott a háziorvosoknak az oltások beadásáért, és szerinte ez is bizonyítja, hogy fontos kapuőr szerepük van a háziorvosoknak. Végre nem futni kell a betegség után és gyógyítani, hanem megelőzni a betegséget - mondta. A járvány másképpen alakul most, mint ahogy vártuk - árulta el az országos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés