Előfizetői tartalom

Nagy Márton: Tíz év múlva nem fogunk ráismerni erre az országra

Portfolio
A 10 millió forintos mikrohitel-program 10-15 ezer kisvállalkozásnak nyújthat segítséget  - mondta Nagy Márton a Figyelőnek adott interjújában. A miniszterelnök gazdasági főtanácsadója elmondta, hogy a gyors növekedés kulcsa a beruházási ráta magasan tartása, amihez a 40%-kal emelkedő uniós források mellett a belső forrásokra is szükség van. Nagy szerint a következő 10 évben dől el, hogy csatlakozni tudunk-e a fejlett országok csoportjához.

A szálláshely, a vendéglátás, a szabadidős tevékenység szolgáltatást nyújtó szektorok munkaadói nagy áldozatot hoztak a koronavírus járvány miatt hozott korlátozások betartásával, ezért segíteni kell őket az újraindulásban - mondta Nagy Márton a 10 millió forintos új hiteleszköz bevezetése kapcsán. A korábbi gazdaságvédelmi programokhoz (bértámogatás,  stb.) egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés