Előfizetői tartalom

Dunaújváros válhat a hazai nukleáris technológiai képzés és fejlesztés központjává

Portfolio
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium mai közleménye szerint a nukleáris iparban rejlő lehetőségek kiaknázásához a szakemberképzési és kutatás-fejlesztési kapacitások megerősítésére, rendszerbe foglalására van szükség. E folyamat kulcsszereplője lehet a Dunaújvárosi Egyetem, amelynek jövőképéről, fejlesztéséről egyeztettek a kormány képviselői az intézmény vezetőivel ma Dunaújvárosban.

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, Süli János, a Paksi Atomerőmű bővítéséért felelős tárca nélküli miniszter és Pacsay-Tomassich Orsolya,  a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára azt követően kereste fel az intézményt, hogy az egyetem szenátusa januárban úgy döntött, a modellváltás lehetőségével élve a szükséges intézkedések...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés