Előfizetői tartalom

Ezeken a helyeken terjed a koronavírus leginkább a világban

Portfolio
A mai friss adatok is alátámasztják: a világban örvendetes módon lassul a koronavírus terjedése. Az utóbbi egy hétben 400 ezer alatt volt a regisztrált új fertőzöttek napi átlaga, erre utoljára október végén volt példa. Ugyanakkor vannak olyan térségek, ahol jelenleg nem látunk markáns csökkenést, ilyen Brazília, illetve a kelet-közép-európai régió.

A világ már a koronavírus elleni küzdelem végső eszközére, a védőoltásokra figyel, eközben azonban a járvány elleni küzdelem sikere még mindig a korlátozásokon múlik - így írható le az a kép, ami pandémia friss adatainak áttekintéséből kirajzolódik. Jó hír, hogy ez működik. A globális járványgörbe folyamatosan esik, és bár még most is sok százezer új fertőzöttet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés