Előfizetői tartalom

Karácsony Gergely: Budapest több adót fizet, mint amennyi támogatást kap a kormánytól

MTI
Budapest több adót fizet, mint amennyi támogatást kap a kormánytól, és a 2019 októberében megválasztott új városvezetésnek a koronavírus-járvány okozta válság idején közel négyszer annyi önkormányzati adót kell fizetnie, mint a Tarlós István előző főpolgármester vezette fővárosi önkormányzatnak - reagált Karácsony Gergely főpolgármester hétfőn a Facebook-oldalán Orbán Viktor miniszterelnök szavaira.

Az ország és benne Budapest válságból való kilábalása nem lehet gyermeteg számháború kérdése. "Márpedig nehéz másnak nevezni, hogy Orbán Viktor a parlamentben éppen egy olyan nap számlakivonatát lobogtatja, amelyen rajta van a főváros által beszedett, de a kerületeknek még át nem utalt adóbevétel is" - írta a főpolgármester. Orbán Viktor hétfőn az Országgyűlésben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés