Előfizetői tartalom

Müller Cecília: egyértelműen elkezdődött a harmadik járványhullám Magyarországon

Portfolio
Az elmúlt napokban egyértelműen romlott a magyarországi járványhelyzet és kijelenthető, hogy elindult a harmadik hullám - mondta az operatív törzs mai tájékoztatóján Müller Cecília országos tisztifőorvos. Ez azután hangzott el, hogy a ma reggel közzétett adatok szerint tegnapról mára csaknem duplázódott az új igazolt fertőzöttek száma, ami rossz kilátásokat vetít előre és a megyei lakosságarányos adatok vizsgálata alapján egyértelműen Komárom-Esztergom és Nógrád megyében terjed most leggyorsabban a fertőzés. Az alábbi hírfolyamunkban a tájékoztatón elhangzott legfontosabb információkat tudósítottuk.

2021. február 18. 12:29 Csak a brit mutánsról tudnak egyelőre itthon a hatóságok Az utolsó kérdés arra vonatkozott, hogy a magyarországi szennyvíz mintákból eddig melyik koronavírus-mutáció örökítő anyagát tudták kimutatni. A válasz az, hogy Magyarországon egyelőre a brit...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái