FONTOS Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból
 
Előfizetői tartalom

Koronavírus vakcinák Magyarországon: itt a legfontosabb táblázat

Portfolio
A mai napig összesen 737 ezer ember oltására elég oltóanyag érkett az országba, a Pfizertől 335 ezer fő, a Sinopharmtól 275 ezer fő, az AstraZenecától 84 ezer fő, a Szputnyiktól 23 ezer fő, a Modernától 20 ezer fő oltására elég vakcina. Ezek közül  jelenleg négy oltóanyaggal oltanak már, a kínai vakcinával jövő héten kezdődhet meg az oltás - olvasható a koronavirus.gov.hu tájékoztató portálon.

Magyarország 9,8 millió ember oltásához elég oltóanyagot vár az uniós beszerzésből, ebből eddig 439 ezer ember oltására elég vakcina érkezett meg (4,5%) három gyártótól: Pfizer, Moderna, Astrazeneca. A Janssen és CureVac még nem rendelkezik uniós engedéllyel, így még nem is szállított oltóanyagot hazánkba. Miután az uniós beszerzésből lassan és kevés vakcina érkezik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés