Előfizetői tartalom

Magyar professzorok: aki nem oltatja magát, azt biztosan megfertőzi a koronavírus

Portfolio
Neves professzorok fejtették ki álláspontjukat a koronavírusról, annak hosszú távon elhúzódó következményeiről, a vakcinákról, a legújabb vírusvariánsokról a KOVIDők ismeretterjesztő Facebook-oldal péntek este közvetített élő beszélgetésében. A szakértők egyetértettek abban: aki nem oltatja magát, az biztosan elkapja a vírust. Az újonnan kialakuló vírusvariánsok ugyanis sokkal gyorsabban terjednek, jobban fertőznek. Abban is összhang volt a meghívott beszélgetők között, hogy a vakcina sokkal nagyobb védettséget ad annál, mint azok esetében, akik megfertőződtek.

A KOVIDők tudományos ismeretterjesztő Facebook-oldal által szervezett, óriási érdeklődésnek örvendő élő beszélgetés vendége  Prof. Dr. Merkely Béla, kardiológus, a Semmelweis Egyetem rektora és a Semmelweis Egyetem Kardiológiai Központjának igazgatója, a Magyar Tudományos Akadémia doktora Prof. Dr. Jakab Ferenc, virológus, a Pécsi Tudományegyetem Virológiai Nemzeti...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái