Előfizetői tartalom

Kiszivárgott: triplázódott a budapesti koronavírus-fertőzöttek aránya decemberhez képest

Portfolio
Kiszivárgott az e hét csütörtöktől szombatig végzett budapesti koronavírus-tesztelés eredménye, miszerint 2693 tesztet végeztek, amelyből 48 lett pozitív és ez 1,78%-os pozitivitási rátát jelent, ami csaknem háromszor olyan magas, mint a karácsony előtt végzett tesztelés teljes eredménye – írja saját budapesti forrásai alapján a Telex.

A lap információi szerint e hét csütörtökön, pénteken és szombaton összesen 2693 koronavírus-tesztet végeztek el és ebből 132 lett érvénytelen, 48 pedig pozitív. Ez 1,78%-os pozitivitási rátát jelent. A  A lap visszautal a karácsony előtti fővárosi tesztelési körre, amelynek keretében 6523-an jelentek meg és 41 koronavírus-fertőzöttet találtak, ami akkor 0,62%-os fertőzöttséget...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés