Előfizetői tartalom

Nőtt a magyarok bizalma az orosz vakcina iránt

MTI
Az a legbiztonságosabb és leghatékonyabb vakcina, amit már megkaptunk, ezért alapvetően nem kell különbséget tenni az oltóanyagok között - mondta a közmédiának nyilatkozva vasárnap a Semmelweis Egyetem rektora, akit a héten az orosz vakcinával oltottak be. Azt mondta ezzel kapcsolatban, hogy mióta őt az orosz oltóanyaggal beoltották, megnőtt a lakosság bizalma ezen oltás iránt is.

Merkely Béla hangsúlyozta: az oltással járó esetleges oltási reakciók össze sem hasonlíthatók a koronavírus-fertőzés okozta megbetegedés esetleges súlyosságával. Nagyobb, hosszabb idejű immunitást mindenképpen az oltás ad - tette hozzá. Kapcsolódó cikkünk 2021. 02. 18. Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Szputnyik V: kérdések és válaszok a koronavírus elleni vakcinákkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés