Előfizetői tartalom

Koronavírus-vakcinák Magyarországon: elárulták a leggyakoribb mellékhatásokat

MTI
|
Portfolio
A koronavírus-járvány megfékezése érdekében alkalmazott vakcinák esetleges mellékhatásairól már számtalanszor írtunk részletesen. Müller Cecília az operatív törzs hétfői sajtótájékoztatóján a magyarországi tapasztalatokat is megosztotta, így kiderült, hogy hazánkban az oltakozók leggyakrabban milyen mellékhatásokat tapasztalnak a vakcina beadását követően.

Sor került az operatív törzs mai sajtótájékoztatójára, amelynek keretében Müller Cecília egy újságírói kérdésre válaszolva ismertette a Magyarországon alkalmazott vakcinákra adott leggyakoribb oltási reakciókat. Az országos tisztifőorvos elsőként azt emelte ki, hogy a kollégái, illetve a beoltottak általában helyi reakciókat tapasztaltak, a legjellemzőbb az oltás helyénél...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés