Előfizetői tartalom

Nem ismeri el hivatalos oltásként a kínai és orosz vakcinákat Lengyelország

MTI
|
Portfolio
Szombattól szükséges lesz a negatív koronavírusteszt bemutatása azok számára, akik Csehország vagy Szlovákia felől akarnak beutazni Lengyelországba, különben az érkezőket házi karanténba irányítják - jelentette be szerdai sajtóértekezletén Adam Niedzielski lengyel egészségügyi miniszter. Az sem mindegy, milyen oltással rendelkezik a beutazó, ha kapott már vakcinát.

A két országban fennálló, a lengyelországinál súlyosabb járványra hivatkozva Niedzielski elmondta: a cseh-lengyel, illetve a cseh-szlovák határ átlépését szombattól kötelezően tíznapos karantén követi, ez alól csak a negatív (antigén vagy PCR) vírusteszt vagy az Európai Gyógyszerügynökség által engedélyezett vakcinák mindkét dózisával történt beoltásról szóló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés