Előfizetői tartalom

Te melyik vakcinát adatnád be, ha választhatnál? Szavazz!

Portfolio
Magyarországon már 5 koronavírus-vakcina érhető el, de ezek mind gyártásukban, mind tárolásukban eltérőek, bár elméleti hatékonysága mindnek magas. A vakcinák emellett különböznek abban is, hogy melyik országok engedélyezték őket eddig, és a gyártóországok is mások. Mi most arra vagyunk kíváncsiak, hogy a Portfolio olvasói melyik vakcinákat adnák be, és melyeket semmiképp. Arra is kíváncsiak vagyunk, hogy a rendelkezésre álló információk alapján melyik vakcinát választanák olvasóink, ha csak egyet választhatnak. És rákérdezünk arra is, hogy mi alapján választanának vakcinát. Szavazz!

A Magyarországon elérhető 5 vakcina eltérő fázisban van az engedélyeztetésben és a tesztelésben, a világon nem azonos mennyiségben adták be őket. Különbség van a technológiában is, a Pfizer és a Moderna vakcinája az RNS-alapú, legmodernebb (de még kevésbé kipróbált) technológiával készült  vakcinák közé tartozik, az AstraZeneca és a Szputnyik egy vektorvakcina, azaz...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái