Előfizetői tartalom

Bepöccentek a budapesti szakszervezetek, bérszövetséggel kényszerítenék ki a fizetésemelést

Portfolio
Bérszövetséget alakítottak azok a fővárosi közszolgáltató cégeknél működő szakszervezetek, amelyek vezetői megelégelték a béremelés halogatását, egészen pontosan a munkáltatók nulla százalékos ajánlatát. A szövetség várható akcióinak, valamint a fővárossal folytatott tárgyalásoknak a koordinálását Kordás László, a Magyar Szakszervezeti Szövetség elnöke vállalta.

Megelégelték a béremelés halogatását, és főleg a visszatérően nulla százalékos munkáltatói ajánlatot a fővárosi közszolgáltató cégeknél működő szakszervezetek, ezért néhányan közülük mostantól bérszövetséget alkotva egyesített erővel fognak fellépni a tulajdonosnál, a Fővárosi Önkormányzatnál és cégeinél azt követelve, hogy biztosítson megfelelő pénzügyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés