Előfizetői tartalom

Egyértelmű ítéletet mondtak az olvasók: messze ezt a vakcinát választanák a legtöbben

Portfolio
Tegnapi cikkünkben arról kérdeztük olvasóinkat, hogy melyik az a vakcina, amit legszívesebben beadnának, ha választhatnának az 5 Magyarországon rendelkezésre álló készítmény közül. A leginkább kedvelt vakcina messze kilógott a mezőnyből, és az is kissé meglepő volt, hogy melyik vakcinát jelölték meg legkevesebben favoritként. Azt is megtudtuk a szavazásból, hogy a gyártási technológia sokkal fontosabb olvasóink körében, mint a származási ország - de utóbbi is nagyon fontos.

Ma már 5 típusú vakcina áll rendelkezésre Magyarországon, és változó számban elkezdték az oltást az öt szerrel. A vakcinák egyelőre lassan érkeznek, így még hónapok kérdése, mire elérjük a szükséges nyájimmunitást, mindezt a folyamatot pedig az is lassíthatja, ha a lakosság a vakcinák egy részét elutasítja. A vakcinák között több különbség van: egyrészt eltérő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés