Előfizetői tartalom

Koronavírus: itt vannak a friss adatok, két és fél hónapja nem látott csúcson a járvány

Portfolio
4668 új fertőzöttet találtak az elmúlt 24 órában  - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a péntek reggeli rádióinterjújában, ahol a szokásoknak megfelelően ismertette a mai főbb járványadatokat. Később a kormányzati koronavírus portál is közreadta a mai jelentését, ami megerősíti: a koronavírus egyre erőteljesebben terjed az országban. Somogy megyében több új esetet regisztráltak, mint a járvány során valaha.

A 4668 új fertőzött az idei legmagasabb szám, magasabb még a tegnapi, nagy ugrást jelentő 4385 fertőzöttnél is. Utoljára a második hullámban, december 12-én láttunk ilyen magas adatot. A fertőzések számának alakulása egyértelműen a járvány gyorsulását jelzi. Ezzel párhuzamosan a súlyos helyzetbe kerülők köre is folyamatosan bővül: 5000 fölé emelkedett a kórházban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés