FONTOS Az EP-választások után jöhet a kormány új csomagja
 
Előfizetői tartalom

Elfogadta a képviselőház Joe Biden 1900 milliárd dolláros gazdaságösztönző csomagját

Portfolio
Elfogadta a képviselőház Joe Biden 1900 milliárd dolláros gazdaságösztönző csomagját - írja a CNBC. A Nancy Pelosi által vezetett képviselőházban nagyrészt pártok mentén szavaztak a hatalmas csomagról, ami a covid miatt nehéz helyzetbe került amerikaiak millióinak nyújt közvetlen pénzügyi támogatást. Az elnök bízik abban, hogy a képviselőház után a szenátus is gyorsan meghozza a döntést.

Elfogadta a képviselőház Joe Biden 1900 milliárd dolláros gazdaságösztönző csomagját, melynek keretében 1400 dollárt juttatnának minden egyes, évi 75 ezer dollárnál alacsonyabb jövedelemmel rendelkező amerikainak, kiterjesztenék a munkanélküli segélyeket, további támogatásokat nyújtanának a kisvállalkozásoknak, valamint a rászoruló városoknak és szövetségi államoknak....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés