Előfizetői tartalom

Berobbant a járvány Budapesten

Portfolio
Majdnem négyszer annyi a pozitív tesztek aránya, mint decemberben - Lezárult a főváros ingyenes tesztelési programja, közölte a Főpolgármesteri Hivatal. Február 18-27. között, két helyszínen folytatódott a főváros lakossági koronavírus tesztprogramja. A tesztelést budapesti lakcímmel vagy tartózkodási hellyel rendelkező lakosok kérhették. A Fővárosi Önkormányzat kollégái és önkéntesei csaknem tízezer tesztet végeztek el, a pozitív tesztek aránya 2,53 százalék lett. Ez az arány majdnem négyszerese a decemberi szűréskor talált pozitív tesztek arányának.

A Fővárosi Önkormányzat másodszorra szervezett ingyenes koronavírus szűrést fővárosi lakcímmel vagy tartózkodási engedéllyel rendelkező lakosoknak. Decemberben több mint ötezer, most februárban csaknem tízezer tesztet biztosítottunk a budapestieknek. A mostani programban az elvégzett sikeres tesztek 2,53 százaléka lett pozitív. Ez majdnem négyszeres pozitivitási arányt jelent...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái